Vecka 19

Hej åk 4 och alla vårdnadshavare!

Matematik: Under de kommande veckorna ända fram till slutet av maj så är det Agata som till stor del kommer att vara ansvarig för matematiken i 4C. Hon kommer att planera, genomföra och utvärdera eleverna i samråd med mig. Fokus kommer att ligga på kap 3 och 4 i matteboken.                    /Amanda

NO:  Vi har börjat arbeta med Teknik och brokonstruktion. I veckan har eleverna fått börja bygga sina broar. Vi fortsätter med detta arbeta under nästa vecka.

Glöm inte lämna in läxan senast 9 maj.                                                               /Amanda

SO: Eleverna har fått tillbaka sina so-prov och bedömningarna finns ifyllda i deras bedömningsmatriser. Nästa vecka kommer vi börja arbeta med ”RESAN”. Eleverna kommer att få välja ett land och sedan så kommer vi att åka dit och under tiden kommer olika hinder och utmaningar att uppstå.

/Emily

SVENSKA: Vi har fortsatt skriva våra återberättande texter på datorn, dessa ska vi avsluta nästa vecka. Vi ska också skriva våra bokrecensioner nästa vecka.

/Emily

ENGELSKA: Till måndagen den  14/5 är det ny glosläxa. Det går att öva på glosorna på glosmaskinen Right on 4. Gå in på datafilen nedan, vidare till avsnittet som heter Put it in print, My birthday del 1 och del 2.

http://digitalt.liber.se/glosmaskin/#/right_on_4

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s