Vecka 21

Hej 4C och alla vårdnadshavare!

Från och med torsdag den 31/5 är omdömena på skolwebben öppna för alla er vårdnadshavare. Vi vill påminna er om att vi för elevernas formativa utveckling i deras matriser som ni finner i arbetsböckerna i respektive ämne. Om ni har några frågor eller funderingar kring omdömena så hör av er till respektive lärare.

Matematik: Under de kommande veckorna ända fram till sommarlovet så kommer vi nu lägga stort fokus på repetition och samarbetet, att lära och utveckla av och med varandra.                                                                                 /Amanda

NO:  Idag fredag så avslutade vi arbetet med teknik och brokonstruktion. De lektionerna som vi har kvar kommer vi att lägga på tekniker och hur man kan tänka kring vilka olika tekniker man kan använda i olika situationer.                                                                                                                                         /Amanda

SO: Fram till sommaren kommer eleverna att arbeta med att förstärka gruppens sammanhållning. De kommer att arbete i ett projekt som heter Resan. I arbetet kommer de att resa runt jorden i båt och skicka vykort till familj och vänner hemma i Sverige. Båten kommer att förlisa och de kommer att hamna på en öde ö tillsammans. De ska arbeta med samarbetsövningar både praktiskt men även i skrivform.

De kommer att få skriva dikter, vykort, skriva dagbok mm. Projektet knyter an till den högläsningsbok som de haft under våren som har skildrat ett gäng ungdomar som varit försvunna i en skog.

/Emily

SVENSKA: Arbetet med satsdelarna fortlöper och eleverna har under veckan jobbat med verb och avslutat alla deras texter.

/Emily

ENGELSKA:

 

 

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s